25-та Міжнародна конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Сучасні проблеми хімії»

25-та Міжнародна конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Сучасні проблеми хімії»

З 15 по 17 травня 2024 року на хімічному факультеті відбулася двадцять п’ята Міжнародна конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Сучасні проблеми хімії».
 Секція аналітичної хімії зібрала понад 50 доповідей, представлених студентами та аспірантами хімічного факультету та інших навчальних закладів України. Частина науково-дослідних робіт була виконана на базі хімічного факультету Единбурзького університету в рамках міжнародного партнерства між двома університетами та Брюссельського університету. Учасники поділилися своїми дослідженнями та досягненнями в галузі аналітичної хімії, вражаючи слухачів глибиною знань та інноваційними підходами. Раді були вітати учасників зі Львова, Ужгорода, Одеси, Черкас та незламного Харкова. Взяли участь у засіданні секції і представили змістовні доповіді магістри біологічного факультету КНУ та фармацевтичного факультету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, молоді вчені з Інституту колоїдної хімії та хімії води НАН України та Інституту молекулярної біології і генетики НАН України.
Представлені доповіді продемонстрували високий рівень підготовки молодих науковців. Конференція надала унікальну можливість учасникам обмінятися ідеями, дізнатися більше про сучасні тенденції та напрями розвитку аналітичної хімії. Жваве обговорення наукових доповідей продовжувалося навіть в укритті під час повітряної тривоги.
Дякуємо всім учасникам за активну участь та цікаві презентації! Це були три дні натхнення та наукових відкриттів.
Чекаємо вас на міжнародній науковій конференції «Київська конференція з аналітичної хімії: Сучасні тенденції-2024», яка відбудеться 16-18 жовтня 2024.