наукова рада НАНУ

НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ НАУК УКРАЇНИ

ВІДДІЛЕННЯ ХІМІЇ

НАУКОВА РАДА З АНАЛІТИЧНОЇ ХІМІЇ


Наукова  Рада НАН України з проблем “Аналітична хімія”,
Дніпропетровський національний університет,
Український державний хіміко-технологічний університет та,
Київський національний університет імені Тараса Шевченка,


проводять в місті Дніпропетровськ 24-27 травня 2004 року Річну Сесію Наукової Ради НАН України з проблеми “Аналітична хімія”

Метою сесії є обмін інформацією між вченими різних наукових центрів України про досягнуті результати в області аналітичної хімії, визначення подальших шляхів розвитку фундаментальних та прикладних досліджень в цій галузі хімії, апробація кандидатських і докторських дисертацій зі спеціальності 02.00.02. – аналітична хімії, розгляд актуальних питань методики викладання аналітичної хімії у вищих навчальних закладах України.

Передбачається видання тез доповідей. Крім того, кращі доповіді плануємо опублікувати у вигляді статей у фаховому журналі “Вопросы химии и химической технологии”.

Для участі у роботі Сесії і одержанні другого повідомлення необхідно до 20.04.2004 року вислати на адресу секретаріату Ради (analysis@univ.kiev.ua) реєстраційну форму та тези доповідей. За відсутності можливостей електронного зв’язку реєстраційну форму та паперовий варіант тез доповіді можна відправити за адресою:

49041, м. Дніпропетровськ, ж/м Тополя-3, б.56, кв. 7, Смітюк Н.М.

За цією адресою потрібно відсилати орг. Внесок у розмірі 50 гр.

Подробиці та реєстраційна форма наведені на сайті Ради:

http://anchem.knu.ua//nanu

За додатковою інформацією можна звертатися за телефоном: (0562) 46-61-52, кафедра аналітичної хімії ДНУ, проф. Чмиленко Федір Олександрович,
ст. викл. Смітюк Наталія Михайлівна


11.04.2017


Голова –  д.х.н., професор Ольга Антонівна Запорожець
Секретар к.х.н., доцент Оксана Тананайко

 http://anchem.knu.ua/nanu/
E-Mail: analysis@univ.kiev.ua