наукова рада НАНУ

НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ НАУК УКРАЇНИ

ВІДДІЛЕННЯ ХІМІЇ

НАУКОВА РАДА З АНАЛІТИЧНОЇ ХІМІЇ


Сесія Ради буде проходити з 26 по 29 травня 2009 р.
у селищі «Новий світ» недалеко від м. Судак на базі тур. комплексу Новый Свет

Паралельно з засіданнями сесії буде проходити конференція «БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ РЕЧОВИНИ», яку проводить українське біофізичне товариство, яке і буде займатися орг. Питаннями як конференції так і сесії Ради.

Зверніть увагу на особливості сплати послуг організаторів конференції.  

Для участі у сесії Ради необхідно сплатити орг. внесок в розмірі 50 EUR. Ці гроші витрачаються на друкування тез доповідей (одні від одного автора, що зареєструвався), оренду залу і мультимедійної техніки.  Сплата орг. внеску дає право участі не тільки у засіданнях Ради, але і в роботі конференції на весь термін її роботи (з 25 по 30 травня).  Організатори приймають до друкування тези без участі авторів у роботі конференції. За кожні додаткові тези зареєстрованого автора (тобто такого, що сплатив орг. внесок) необхідно доплатити 5 Євро. Суму в розмірі 10 Євро слід перевести, якщо жоден співавтор тез не сплатив орг. внесок і, тобто, не буде брати участь у конференції (сесії).

В залежності від об’єму отриманих тез вони будуть надруковані чи окремим виданням чи як окремий розділ у матеріалах конференції.

Враховуючи, що біофізичне товариство є юридичною особою, на всі витрати будуть підписуватися договори і видаватися акти виконаних робіт, що значно полегшить компенсацію витрат на участь у сесії Ради.

Для участі у роботі Ради необхідно:

1)      до 1 квітня 2009 вислати тези доповіді на електрону адресу Ради НАНУ, секретареві ради О.Ю. Тананайко (nadzhafova@univ.kiev.ua) у вигляді вордівського файлу. У тексті листа треба вказати бажаний вид доповіді (оглядовий, усний, постерный). На відміну від вимог до тез конференції – на сесію ради не слід переводити тези на англійську мову. Усе інше – без змін.

Запрошення для участі у роботі ради і (чи) конференції (на вимогу учасника) буде висилатися чи від імені Ради чи від імені оргкомітету конференції, за умови сплати орг. внеску.


Голова –  д.х.н., професор Ольга Антонівна Запорожець
Секретар к.х.н., доцент Оксана Тананайко

 http://anchem.knu.ua/nanu/
E-Mail: analysis@univ.kiev.ua